Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!



Σήμερα, Τρίτη 31 Γενάρη, το πρωί, πραγματοποιήθηκε έκτακτη κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ και τις κατά τόπους Λαϊκές Επιτροπές στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ. 
Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Λ.Ε. Πολίχνης η οποία προχώρησε σε κινητοποίηση στη ΔΕΗ Αγ.Δημητρίου καθότι περιέχει και μαρτυρίες πολύτιμες για όλους όσους πλήττονται από τη βάρβαρη πολιτική των χαρατσιών και των αυξήσεων καθώς η μόνη πραγματική ενημέρωση πηγάζει μέσα από τους αγώνες της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

"Αντιπροσωπία της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης συμμετείχε στην κινητοποίηση στη ΔΕΗ της Αγίου Δημητρίου. 
Στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των εργολάβων (5ος όροφος), είδαμε με τα μάτια μας τη λίστα διακοπών ρεύματος που εκδόθηκε για τις περιοχές που καλύπτει το υποκατάστημα. Η λίστα περιλαμβάνει καταστήματα και κατοικίες, ανεξαρτήτως τιμής ζώνης. Οπότε και η προπαγάνδα της ΔΕΗ, ότι κόβει το ρεύμα μόνο σε περιοχές με τιμή ζώνης πάνω από 2500 ευρώ το τετραγωνικό, είναι αισχρό ψέμα.

Τελικά κάτω από την πίεσή μας και την αποφασιστικότητα να μην επιτραπεί καμιά διακοπή ρεύματος ειπώθηκε ότι προς το παρόν δεν θα γίνουν διακοπές."

Δεν τους εμπιστευόμαστε!
 Καλούμε όλο το λαό  να είναι σε ετοιμότητα και να αποτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια να μείνει έστω και μια λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα!