Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΥ!

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ
 12 το μεσημέρι στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
και πορεία προς την "Agrotica".

Η νέα επίθεση που δέχονται οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες στα εισοδήματά τους με νέους φόρους, πτώση των τιμών πώλησης των προϊόντων ενώ οι τιμές στα σούπερ μαρκετ αυξάνουν σταθερά, οι αυξήσεις των ασφαλιστικών τους εισφορών στον ΕΛΓΑ χωρίς να τους παρέχεται στην ουσία ασφάλιση και αποζημίωση της παραγωγής τους και ό,τι άλλο ετοιμάζουν να περάσουν το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-Ε.Ε. είναι ζητήματα που πρέπει εργαζόμενους και αγρότες να μας βρουν ενωμένους - συσπειρωμένους σε ένα κοινό μέτωπο αγωνιστικής αντεπίθεσης.


 Γιατί ποιος δεν μπορεί να δει ότι με την υποβάθμιση και εξαθλίωση των μικρών παραγωγών προωθείται το πέρασμα του ελέγχου της γης και της παραγωγής όπως και η εξάρτηση των διατροφικών αναγκών του λαού στα χέρια λίγων μονοπωλιακών ομίλων που για θεό τους έχουν το κέρδος! Άμεσοι είναι οι κίνδυνοι που παραμονεύουν για τη δημόσια υγεία των λαϊκών στρωμάτων, από τη στιγμή που χιλιάδες ιστορίες υποβάθμισης της ποιότητας  των διατροφικών προϊόντων από πολυεθνικές κολοσσούς υπάρχουν καταγεγραμμένες ακόμα και από τα τα δικά τους Μ.Μ.Ε. και που πάντα στόχο έχουν την αύξηση της κερδοφορίας τους χωρίς να υπολογίζουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.


Μέσα από το συλλαλητήριο που διοργανώνει η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση κι εμείς, εργαζόμενοι και άνεργοι να διαδηλώσουμε την απόφασή μας να εμποδίσουμε τα νέα μέτρα που σφαγιάζουν τα όποια εναπομείναντα δικαιώματά μας, να απαιτήσουμε να παρθούν πίσω όλα τα μέτρα που ήδη υλοποιούνται και να προβάλουμε αιτήματα για άμεσα και ουσιαστικά μέτρα προστασίας των ανέργων και των ξεκληρισμένων στα χωριά και τις πόλεις. Κανένας "κοινωνικός διάλογος" με αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή μας! 

Να παλέψουμε για να πέσει η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου
Να διαγραφεί μονομερώς το χρέος
Έξω η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση!