Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ!!! ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Συνάδελφε , συναδέλφισσα 
Σε περιμένουμε να έρθεις να ψηφίσεις , να δυναμώσεις το σωματείο. Η ψήφος σου είναι απαραίτητη ώστε να βγει το σωματείο ένα μπόι πιο δυνατό και μαζικό.
Ενισχυμένο και εκλογικά σωματείο σημαίνει: Καταρχήν πιο δυνατό στους χώρους δουλειάς , πιο ικανό να αντιμετωπίσει καθημερινά ζητήματα όπως είναι  η απληρωσιά , οι μειώσεις μισθών και οι απολύσεις.
Επίσης καλύτερη δυνατότητα συμβολής στην συναδελφική αλληλεγγύη , πάνω σε ζητήματα πχ διακοπής ρεύματος, μη δυνατότητας ιατροφαρμακευτικής κάλυψης κ.α.
Όλα τα παραπάνω εκτός από τη συμμετοχή σου στις εκλογές χρειάζονται και την ενεργή σου συμμετοχή.
Σκέψου. Οι εργοδότες μας είναι ενωμένοι. Έχουν και αυτοί τα δικά τους σωματεία, απ’ όπου παίρνουν τις αποφάσεις τους για να τσακίσουν τα δικαιώματα μας. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ?
Ακόμα η ενίσχυση του σωματείου και εκλογικά , συμβάλλει στο να δυναμώσουμε την αντιπροσώπευση μας στα Δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, όπως το Εργατικό Κέντρο και η Ομοσπονδία στην οποία ανήκουμε και μεις σαν σωματείο. Η ενίσχυση έχει σημασία για να βγουν πιο δυνατές οι ταξικές δυνάμεις , που μάχονται κόντρα στις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες μέσα σ’ αυτά τα όργανα.
Αυτές οι ηγεσίες έχουν τεράστια ευθύνη και με τη δική τους υπογραφή έγιναν μειώσεις μισθών, δεν υπογράφτηκαν η δεν ασκήθηκε η ανάλογη πίεση για να υπογραφούν κλαδικές συμβάσεις στους Υπάλληλους Γραφείου για παράδειγμα. Τα παραδείγματα που δείχνουν το ποιόν τους είναι πάρα πολλά.
Το σωματείο έχει δώσει ένα κάρο μάχες στους χώρους δουλειάς. Και έχουμε ακόμα παραπάνω να δώσουμε. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ  Η ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΙΣ 12-8ΜΜ ΣΤΟΝ 4ο Οροφο στο ΕΚΘ. 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ