Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012


Το ΠΑΜΕ για τη Χαλυβουργία

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ 
 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 
ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Θέση παίρνει το ΠΑΜΕ για τους απεργούς της Χαλυβουργίας…
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την τρομοκρατική κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, που σήμερα το πρωί έδωσε εντολή στις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν για ακόμα μια φορά τους απεργούς Χαλυβουργούς. Με ιδιαίτερη μανία χτύπησαν τραυματίζοντας αρκετούς εργάτες που υπερασπίζονται τον ηρωικό αγώνα τους, το δικαίωμα στη δουλειά όλων.
Το ΠΑΜΕ συγχαίρει τους υπουργούς Δένδια και Ρουπακιώτη που και με δική τους εντολή χτυπήθηκαν οι εργάτες. Είναι υπάλληλοι των βιομηχάνων, του Μάνεση και δουλεύουν για τα κέρδη του.
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να δείξει για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη της και να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες σ΄ όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στην Αττική στην Ομόνοια στις 7.30μ.μ».
Ενώ σε νέα ανακοίνωση του υποστηρίζει οτι.
«Το εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας έχει καταληφθεί από τα ΜΑΤ, που βρίσκονται μέσα και έξω από το εργοστάσιο. Δυνάμεις καταστολής, ένστολοι και διάφοροι ασφαλίτες περιδιαβαίνουν τους χώρους και βρίσκονται στους φούρνους του εργοστασίου. Χτύπησαν κάρτα και είναι στην υπηρεσία του Μάνεση. Είναι μια ακόμη ειδικότητα των δυνάμεων καταστολής.
Γελιέται η κυβέρνηση αν νομίζει ότι έτσι θα φοβίσει το εργατικό κίνημα».